Behandelingen

Pedicure

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u veel klachten voorkomen, zoals eelt, waardoor de voet branderig aanvoelt, of pijnlijke nagels. Bij Voetverzorging Ypsilon kunt u terecht voor een complete voetbehandeling: knippen en verzorging van (schimmel)nagels, behandeling van eelt, likdoorns enz.

Producten

In mijn praktijk werk ik met de verzorgende producten van Laufwunder.  Deze producten zijn huidvriendelijk met grondstoffen van plantenextracten en natuurlijke substanties.  
Het dragen van nauwe schoenen, het bezoek aan zwembaden en sauna’s, medicijngebruik en een verminderde weerstand verhogen de kans op schimmelinfecties. Voor de bestrijding en bescherming van (schimmel)nagels is er Mykored.
Alle producten zijn getest door dermatologen en geschikt voor mensen met diabetes.

Provoet

Lidmaatschap van een brancheorganisatie is zeer belangrijk. 'Provoet' houdt de aangesloten leden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Alleen gediplomeerde pedicures kunnen lid worden van deze organisatie. M.a.w. het lidmaatschap van 'Provoet' staat garant voor een goede kwaliteit. Meer informatie over Provoet: www.provoet.nl. Tevens is Voetverzorging Ypsilon geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures.

Vergoeding

Voor cliënten met zogenaamde Risicovoeten, zoals diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing is een goede voetverzorging van het grootste belang. Alleen dan is het mogelijk voetproblemen te voorkomen of te verhelpen. Behandeling door een gediplomeerde, bij een brancheorganisatie aangesloten pedicure wordt vaak door de zorgverzekeraar vergoed.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.