behandelingen

behandelingen
Pedicure

Pedicure

Met een regelmatige verzorging van uw voeten kunt u veel klachten voorkomen, zoals eelt, waardoor de voet branderig aanvoelt, of pijnlijke nagels. Bij Voetverzorging Ypsilon kunt u terecht voor een complete voetbehandeling: knippen en verzorging van (schimmel)nagels, behandeling van eelt, likdoorns enz.

Vergoeding

Vergoeding

Voor cliënten met zogenaamde Risicovoeten, zoals diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing is een goede voetverzorging van het grootste belang. Alleen dan is het mogelijk voetproblemen te voorkomen of te verhelpen. Behandeling door een gediplomeerde, bij een brancheorganisatie aangesloten pedicure wordt vaak door de zorgverzekeraar vergoed.

Provoet

Provoet

Lidmaatschap van een brancheorganisatie is zeer belangrijk. 'Provoet' houdt de aangesloten leden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Alleen gediplomeerde pedicures kunnen lid worden van deze organisatie. M.a.w. het lidmaatschap van 'Provoet' staat garant voor een goede kwaliteit. Meer informatie over Provoet: www.provoet.nl. Tevens is Voetverzorging Ypsilon geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures. 
Producten

Producten

In mijn praktijk werk ik met de verzorgende producten van Laufwunder.  Deze producten zijn huidvriendelijk met grondstoffen van plantenextracten en natuurlijke substanties.  
Het dragen van nauwe schoenen, het bezoek aan zwembaden en sauna’s, medicijngebruik en een verminderde weerstand verhogen de kans op schimmelinfecties. Voor de bestrijding en bescherming van (schimmel)nagels is er Mykored.
Binnenkort ook verkrijgbaar het merk Happy Foot. Alle producten zijn getest door dermatologen en geschikt voor mensen met diabetes.

tarieven 2020 (contant of pinnen)

tarieven 2020 (contant of pinnen)
Pedicure behandeling (45 minuten)  € 28,00 *
desinfecteren, knippen, nagel omgeving reinigen, overtollig eelt/likdoorn verwijderen, afsluitend voeten inmasseren met een verzorgende crème

Deelbehandelingen (maximaal 15 minuten) € 12,50
behandelen van één likdoorn, ingroeiende teennagel of schimmelnagel

Pedicure behandeling inclusief scrub € 29,00

Vilttechnieken v.a € 4,50 

Cadeaubon vanaf € 5,00

Cosmetische voetverzorging (30 minuten) € 25,00
voetenbadje, masker, massage

Nagelbeugeltechnieken € 28,00

* Bijna alle zorgverzekeraars kennen een vergoeding voor de diabetische en reumatische voetverzorging. De hoogte kan per polis en (aanvullende) verzekering verschillen. Kijk daarom uw polis na of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Indien u bij verhindering zich minstens 24 uur van te voren afmeldt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.
Ypsilon voetverzorging • Wandelbosweg 10 • Havelte • 06-29456343